RSS

duminică, 12 iunie 2011

PENNE POMODORO

Ingrediente:
1 pachet paste fainoase „penne”, 1 litru sos de tomate gros cu pulpa, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 100 g unt, 100 ml ulei de masline, sare, piper, 4 frunze de busuioc, 1 lingurita de zahar, 100 g parmezan ras.

Tehnica prepararii:
Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, se pune ceapa taiata marunt si usturoiul taiat marunt, se calesc 3 minute.Se adauga sosul de tomate cu pulpa, 2  frunze de busuioc si putina sare, si se lasa la fiert, sa scada sosoul.Dupa ce s-au fiert, se adauga zaharul, untul, se asezoneaza gustul cu sare si piper . Cand este fiert sosul, se amesteca cu pastele penne fierte , se presara parmezan ras deasupra si se orneaza cu 2 frunze de busuioc proaspat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu