Ingrediente:
- 1 ceapa, 3 morcovi, 2 ardei, 2-3 pastai late galbene,3 cartofi,2-3 ciuperci taiate felii, 3 pulpe de pui dezosate, 2 cuburi knorr,2-3 linguri de cus-cus, sare, piper, vegeta, ulei, smantana, bors magic,patrunjel verde.
- 1 ceapa, 3 morcovi, 2 ardei, 2-3 pastai late galbene,3 cartofi,2-3 ciuperci taiate felii, 3 pulpe de pui dezosate, 2 cuburi knorr,2-3 linguri de cus-cus, sare, piper, vegeta, ulei, smantana, bors magic,patrunjel verde.
Tehnica prepararii:
Se curata si se spala bine toate legumele. Morcovul, ceapa ,ardeiul, cartofii se taie cubulete, ciupercile se taie felii, pastaile se taie felii subtiri. Intr-o farfurie se taie pulpele dezosate, in bucatele potrivite si se pregatesc de pus in ciorba.Intr-o cratita se pune ulei 150 ml, ceapa taiata marunt se pune la calit cu putina sare si putina boia, cand incepe sa se rumeneasca se adauga ardeiul taiat cubulete, apoi bucatelele de carne; in timp ce fierbe incet, se curata spuma care se formeaza; apoi se adauga morcovul taiat cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se adauga putina apa, si vegeta si apoi se adauga cartofii; se lasa sa fiarba putin. Dupa ce s-au patruns legumele, ciupercile si pastaile felii si apoi cus-cus-ul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se potriveste gustul cu condimente.Se adaga putin bors magic. Se amesteca smantana treptat in ciorba, se asezoneaza gustul cu sare.La final se adauga patrunjel verde tocat marunt.Se serveste fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu