RSS

duminică, 29 ianuarie 2012

CIORBA CU SPANAC SI CARNATI AFUMATI

Ingrediente:
1 ceapa alba, 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben, frunze de spanac, 2 morcovi, 2 fire carnati afumati, 2 cartofi mici albi, ulei 150 ml, smantana 150 ml, 1 lingurita vegeta, sare, piper

Tehnica prepararii:
Se curata si se spala bine toate legumele. Morcovul, ceapa ,ardeiul, cartofii se taie cubulete,
Intr-o cratita se pune ulei 150 ml, ceapa taiata marunt se pune la calit cu putina sare si putina boia, cand incepe sa se rumeneasca se adauga ardeiul taiat cubulete, apoi rondelele de morcovi. Apoi se adauga carnatii taiati felii. Dupa ce se rumenesc putin, se adauga putina apa, si vegeta si apoi se adauga cartofii; se lasa sa fiarba putin. Spre final se adauga si frunzele de spanac intregi sau rupte in bucati mai mici, se mai fierbe putin, iar apoi se adauga si smantana in ciorba. Se potriveste gustul cu sare si piper. Se serveste fierbinte, cu cascaval gras ras deasupra.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu