RSS

luni, 2 ianuarie 2012

RULADA APERITIV ROSIE CU CREMA DE BRANZA

Ingrediente:
Pentru foaia de rulada (foaie coapta in tava mare de aragaz): 4 oua, 4 linguri de faina, 4 linguri lapte, sare, 1 lingurita boia dulce si 2 lingurite pasta de tomate

Pentru crema de branza:
100 g de branza proaspata de vaca, 1 lingura de smantana, 1 cutie de crema de branza fina (eu am folosit Almette Yogurt de la Hochland), sare, marar tocat, cozi de ceapa verde tocate, 1 ou

Prima data se prepara foaia de rulada: se separa galbenusurile de albusuri; galbenusurile se amesteca cu laptele si faina si se omogenizeaza bine. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. In amestecul de galbenusuri se incorporeaza albusurile, incet. Apoi, in compozitie se adauga boia dulce si pasta de tomate pentru a obtine o compozitie rosie. 
Compozitia astfel obtinuta  se toarna in tava mare de aragaz, tava fiind tapetata cu hartie de copt in prealabil. Se da la copt 10-12 minute, la foc moderat.
 Cand e coapta, foaia de rulada se scoate de la cuptor, se desprinde de pe hartia de copt si se ruleaza rapid intr-un servet umed.
 Crema de branza se prepara astfel: toate ingredientele se amesteca intr-un vas, se sareaza dupa gust.
Foaia de rulada se intinde si apoi se umple cu crema de branza obtinuta.Se ruleaza rapid, se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider.
 Se serveste rece taiata felii.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu