RSS

luni, 2 ianuarie 2012

RULADA APERITIV DE PUI CU LEGUME

Ingrediente:
4 bucati de piept de pui,300 g  ciuperci, 200 g legume (ardei rosii si galbeni, gogosari, castraveciori murati, boabe de porumb),3 oua, 100 g pesmet, verdeata tocata marunt, 50 ml ulei de masline, seminte de susan, boia dulce

Tehnica prepararii:
Pieptul de pui se taie in felii  mari, se  bat bine pentru a fi  mai intinse . Se condimenteaza feliile de pui Bucatile de carne care au ramas se toaca si  se vor folosi la umplut rulada.
Umplutura se face astfel:carnea tocata se condimenteaza  si se amesteca  cu ciupercile, legumele, ouale batute si amestecate cu pesmetul. La final se adauga si  verdeata tocata marunt.
Hartia de copt se uda putin, va deveni astfel mai maleabila si va crea si un abur in interior, numai bun pentru a invalui rulada.
Se intinde  hartia de copt, se unge cu ulei de masline,  se presara seminte de susan si un pic de  boia dulce. Se pune felia de piept de pui, deasupra se pun  6-8 felii de cascaval, apoi se pune umplutura. Se mai rade si cascaval deasupra, apoi se ruleaza cat mai strans , si se leaga cu sfoara.
Intr-o tava se pune rulada la copt, cam o ora la foc moderat. Se scoate din tava dupa ce s-a copt, se la racit.Se serveste rece, taiata felii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu