RSS

luni, 2 ianuarie 2012

ARDEI SI ROSII UMPLUTE CU CREMA DE BRANZA

Acesta este un aperitiv pe care il pregatim destul de des, intrucat este si gustos si aratos si ne aduce aminte de copilarie (mie imi facea bunica mea "inghetata" de ardei umpluti cu o branza framantata deosebita din Muntii Apuseni).
Se ia un ardei gras, se taie capacul cu coada, se curata interiorul de seminte si se umple cu crema de branza.La fel si n cazul rosiilor, se taie un capac deasupra rosiei si se curata complet interiorul cu o lingurita, apoi se umple cu crema de branza.

Crema de branza:
Se amesteca bine urmatoarele ingrediente: 100 g de branza proaspata de vaca, 1 lingura de smantana, 1 cutie de crema de branza fina (eu am folosit Almette Yogurt de la Hochland), sare, marar tocat, cozi de ceapa verde tocate, 1 ou. Cand compozitia este legata, cu ea se umplu legumele.

Ardeii si rosiile umplute cu branza pot fi servite intregi pe platou, dar si taiate felii.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu