RSS

duminică, 15 ianuarie 2012

PASTE AL'ARABIATTA

Ingrediente:
500 g paste, 1 lingura de unt, 2 linguri de ulei de masline, 5-6 catei de usturoi, 450 g pasta groasa de rosii, 1 lingura pasta de ardei dulce, 1 lingurita pasta de ardei iute(pasta picanta ),  1/4 lingurita de chilli dat prin rasnita, parmezan ras pentru decor, sare si piper

Tehnica prepararii:
Intr-o tigaie se pune untul la topit, se pune usturoiul taiat marunt, se caleste putin, apoi se adauga uleiul de masline, apoi se adauga pasta de rosii, pastele de ardei, se lasa putin la fiert; la final se adauga chilli dat prin rasnita, sare si piper dupa gust, se mai lasa sa dea un clocot.
Pastele se fierb si se pun la scurs. Apoi se aseaza pe farfurie pastele, sosul deasupra si peste el se rade parmezan. Se serveste cald, ornat cu frunze de patrunjel verde sau cu frunze de busuioc.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu