RSS

miercuri, 4 ianuarie 2012

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Pentru binecunoscutul preparat denumit " SNITEL", avem nevoie de piept de pui (eu folosesc piept de pui gata feliat Fragedo-astfel obtin snitele frumoase, egale ca si dimensiune si grosime)in greutate de 800 g, vreo 4 oua mai mari, putina faina, condimente si ulei pentru prajit.

Fiecare felie de piept de pui se bate cu ciocanelul de snitele, apoi se condimenteaza, apoi se trece fiecare bucata prin faina, se da prin ou si se pune la prajit in ulei incins.Dupa ce a prins o crusta rumena si pe o parte si pe cealalta, eu dau din nou snitelul prin oul batut si il mai prajesc o data pe fiecare parte, astfel devine foarte pufos. Cand s-a prajit snitelul se pune la scurs pe un servet apoi se pune pe platou.


Pentru reteta de snitel vienez, dupa ce s-a trecut prin faina si ou, snitelul se da si prin pesmet si abia apoi se pune la prajit pe fiecare parte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu