RSS

duminică, 12 iunie 2011

PASTE CU SOS ALB SI CIUPERCI


Ingrediente:
1 pachet de paste fainoase, 300 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 catei de usturoi, 1 lingura de unt, 300 g ciuperci , 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben, 3 buchetele de brocolli, sare si piper, 2 rosii proaspete, parmezan ras 100 g pt decor

Tehnica prepararii:
Se pune untul la topit in cratita, apoi se adauga usturoiul  taiat marunt si se caleste putin. Apoi se adauga ardeiul taiat felii, brocolli desfacut in bucetele mici, rosiile proaspete decojite si taiate bucatele si ciupercile. Se adauga apoi cascavalul ras, smantana,se asezoneaza gustul cu sare si piper, si se lasa la fiert, la foc mic, pana se reduce sosul la jumatate. Apoi se adauga pastele fierte, in sosul preparat, se adauga putina smanatana si se opreste focul. 
Se serveste cu parmezan ras deasupra si  frunze de patrunjele proaspete.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu