RSS

duminică, 12 iunie 2011

CIORBA DE PERISOARE



Ingrediente:
- 2 cepe, 2 morcovi, 1 ardei, carne tocata amestec 350 g, 2 cuburi knorr, sare, piper, vegeta, ulei, smantana, bors magic,patrunjel verde.

Tehnica prepararii:
Se curata si se spala  bine toate legumele. Morcovul, ceapa si ardeiul se  taie cubulete. Intr-o farfurie se amesteca  carnea tocata cu orezul fiert,ou, sare si piper . Se poate  adauga si verdeata preferata tocata marunt. Se amesteca  bine, se formeaza perisoarele.
 Intr-o cratita se pune ulei  150 ml, ceapa taiata marunt se pune la calit cu putina sare si putina boia, cand incepe sa se rumeneasca se adauga ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul taiat cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se adauga apa, si vegeta si se lasa sa fiarba putin. Dupa ce s-au patruns legumele, se adauga perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic. Se potriveste gustul cu condimente. Se amesteca smantana treptat in ciorba, se asezoneaza gustul cu sare.La final se adauga 1 lingura de bors magic si patrunjel verde tocat marunt.Se serveste fierbinte.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu