RSS

duminică, 12 iunie 2011

CIORBA DE SALATA VERDE

Ingrediente:
Salata verde 1 kg , ceapa verde 2 legaturi, 2 catei de usturoi, pastrama afumata 100 g, omleta din 2 oua,2 oua crude ,200 ml smantana, 1 iaurt, 2 linguri faina, sare, vegeta, bors magic 100 g, marar verde.

Tehnica prepararii:
Salata verde se alege, se curata si se spala bine.Ceapa verde se curata se spala si se taie marunt, la fel si usturoiul. Ceapa se pune la calit impreuna cu usturoiul, apoi se adauga pastrama taiata cuburi mici, si cand sunt calite, se adauga salata si se completeaza cu apa,se pune vegeta si se lasa sa fiarba. Intre timp se pregateste un sos din smantana, iaurt, faina si 2 galbenusuri, care se amesteca treptat in ciorba. Omleta pregatita in prealabil (din 2 oua) se taie felii subtiri si se adauga in ciorba.Se asezoneaza gustul cu sare. Dupa ce a fiert, se adauga marar verde tocat marunt.Se serveste fierbinte.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu