RSS

duminică, 12 iunie 2011

CIORBA DE PASTAI



Ingrediente:
- pastai galbene, late,curatate  1 kg
- un ardei gras, 2 morcovi
- 1 pahar de bulion
- apa si un cub de concentrat de legume,
- bors magic, patrunjel,2-3 frunze de telina,sare
- 1 lingura cu unt sau ulei de masline

Tehnica prepararii:
Se curata si se spala  bine toate legumele. Morcovul, ceapa si ardeiul se  taie cubulete.Pastaile se curata, se spala, se aleg bine de codite si ate, si se rup in bucatele mici. Intr-o cratita se pune ulei  150 ml, ceapa taiata marunt se pune la calit cu putina sare si putina boia, cand incepe sa se rumeneasca se adauga ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul taiat cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se adauga 1 pasta de rosii sau bulion,pastaile bucatele, vegeta si apa,si se lasa sa fiarba putin. Dupa ce s-au patruns legumele se potriveste gustul cu condimente. Se adauga si frunze de telina. La  final se adauga 1 lingura de bors magic si patrunjel verde tocat marunt.Se serveste fierbinte. IIN n


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu