RSS

joi, 22 decembrie 2011

PASTE CU PIEPT DE PUI SI SOS ALFREDO

Ingrediente:
piept de pui taiat fidelute subtiri 250 g, 100 g crema de branza Philadelphia, 100 g unt, 1 cana cu lapte caldut, sare, piper, 2 catei de usturoi, patrunjel verde tocat marunt si un pachet de paste penne 200-250g.

Tehnica prepararii:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, se fierb bine si se lasa apoi la scurs.
 Separat, se prepara sosul astfel: intr-o cratita se pune untul la topit, la foc mic, apoi se adauga crema de branza, cand s-au topit se adauga si laptele, se amesteca bine, apoi se pune si usturoiul pisat, dupa care se pune si pieptul de pui (taiat fidelute, felii, rumenit in prealabil putin, intr-o lingura cu ulei de masline). Dupa ce s-a adaugat si puiul se lasa sa fiarba putin, apoi se adauga si patrunjelul tocat marunt si se mai lasa sa dea un clocot.
 Separat, se toarna sosul peste paste, se amesteca bine. Pastele se servesc calde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu