Ingrediente:
600 g pulpa de porc, 1 ceapa, 1 ardei rosu si 1 ardei galben, 2-3 catei de usturoi, 250 g ciuperci felii, 300 ml de bulion, 150 ml de ulei
Tehnica prepararii:
Ceapa se curata, se spala si se pune la calit in 150 ml de ulei, se stinge cu putina apa, apoi se adauga ardeii taiati cubulete, se adauga si usturoiul taiat marunt, se lasa sa se inmoaie putin si apoi se adauga carnea de porc taiata in cuburi. Se completeaza si cu putina apa, se pune sare si piper dupa gust, si eventual putina vegeta. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga ciupercile taiate felii. Cand toate ingredientele sunt fierte, se face un sos brun maroniu (se caleste o lingura de faina si se adauga bulion pana devine un sos mai gros) care se incorporeaza in escalop. Se mai lasa sa dea un clocot.
Se serveste fierbinte, cu garnitura din pireu de cartofi sau pilaf de orez, impreuna cu muraturi.
Tartă de ciocolată cu portocale
Acum 9 ore
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu