Ingrediente:
450 g carne de porc , 2 cepe medii, 2 catei de usturoi, 350 ml bulion de casa (sos de rosii), 2 morcovi, 1 dovlecel mic, 1 cartof, 150 g faina, 150 ml ulei, frunze de patrunjel, sare si piper dupa gust.
Tehnica prepararii:
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in 150 ml ulei, se adauga usturoiul tocat marunt, apoi se adauga carnea de porc taiata cubulete , se mai pune putina apa si se lasa la fiert. Dupa ce s-a fiert putin, se adauga legumele , morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete, cartoful taiat cubulete; se lasa sa se fiarba bine. Se pune faina la calit intr-o tigaie, se pune putina sare si apoi se adauga treptat sosul de rosii, se lasa sa dea un clocot, si se pune in acest amestec cate putin din sosul de pe tocanita, apoi se amesteca ambele sosuri, se lasa sa fiarba bine , se condimenteaza cu sare si pier dupa gust. La final se adauga frunze de patrunjel tocate marunt. Se serveste calda.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu