RSS

duminică, 19 februarie 2012

CARTOFI PRAJITI RONDELE

Aceasta este o reteta simpla, o alta modalitate de a pregati cartofi prajiti.....intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 linguri de ulei, se pune pe foc mic; cartofii se curata, se spala, se taie rondele foarte subtiri (eventual se feliaza subtire prin razatoare), se pune peste ei putina sare si se pun la prajit in tigaia cu ulei, fara a se amesteca, la foc mic. Dupa ce s-au prajit pe o parte, se intorc usor si pe partea cealalta. Cand sunt aproape de final, se toarna peste ei un amestec din 2 oua batute si amestecate cu pyutina branza topita. De aici exista 2 modalitati de servire, fie se amesteca cu lingura si se obtine un amestec moale, ca si de pireu, fie se scot asa rondele cum s-au prajit, si se utilizeaza ca si garnitura pentru diverse preparate culinare.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu