Ingrediente:
10 felii pulpa porc
1 ceapa alba
4 cuburi de supa (pui, vita)
3 catei usturoi
100 ml ulei
250 ml apa daca friptura va fi de porc
1 ceapa alba
4 cuburi de supa (pui, vita)
3 catei usturoi
100 ml ulei
250 ml apa daca friptura va fi de porc
Tehnica prepararii:
Am gasit o reteta de friptura pe reteteculinare.ro si m-am gandit sa o incerc, sa vedem ce iese.
A iesit delicioasa, precum zice in titlu!
Feliile de pulpa de porc trebuie sa fie
groase cam cat un deget. Carnea se condimenteaza.
Se asaza intr-o tava carnea, in mijloc
se asaza o ceapa curatata si spalata, ceapa se asaza intreaga.
Cuburile de supa se pun imprejurul carnii ( sau in tava, se pot pune in cele patru colturi ale acesteia). Cei 3 catei de usturoi se toaca marunt (se piseaza) si se presara deasupra feliilor de carne.
Se toarna cei 100 ml ulei si 250 ml apa deasupra carnii si se da totul la cuptorul preincalzit pentru circa 1 ora si 30 minute la foc domol. In acest timp, apa scade si rezulta o friptura delicioasa .
Cuburile de supa se pun imprejurul carnii ( sau in tava, se pot pune in cele patru colturi ale acesteia). Cei 3 catei de usturoi se toaca marunt (se piseaza) si se presara deasupra feliilor de carne.
Se toarna cei 100 ml ulei si 250 ml apa deasupra carnii si se da totul la cuptorul preincalzit pentru circa 1 ora si 30 minute la foc domol. In acest timp, apa scade si rezulta o friptura delicioasa .
Ca si garnitura, am ales sa servesc
langa friptura cartofi natur si salata de varza.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu