Ingrediente:
- pulpa de porc fara grasime 800 g
- 2 ardei grasi, 3 morcovi, 5 cartofi
- 2-3 rosii bine coapte, 1 ardei kapia rosu
- apa si un cub de concentrat de legume
- bors magic, patrunjel, sare
- 1 lingura cu unt sau ulei de masline, 2 linguri de orez, smantana 150 g
- pulpa de porc fara grasime 800 g
- 2 ardei grasi, 3 morcovi, 5 cartofi
- 2-3 rosii bine coapte, 1 ardei kapia rosu
- apa si un cub de concentrat de legume
- bors magic, patrunjel, sare
- 1 lingura cu unt sau ulei de masline, 2 linguri de orez, smantana 150 g
Tehnica prepararii:
Se curata si se spala bine toate legumele.Carnea se spala bine si se taie cuburi sau felii mai mari. Morcovul, ceapa si ardeiul se taie cubulete. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mai mari.
Intr-o cratita se pune ulei 150 ml, ceapa taiata marunt se pune la calit cu putina sare si putina boia, cand incepe sa se rumeneasca se adauga ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul taiat cubulete.
Dupa ce se rumenesc putin, se adauga carnea taiata cubulete, orezul, se lasa putin la fiert, apoi se completeaza cu apa, si vegeta si se mai lasa sa fiarba putin. Dupa ce s-au patruns legumele, se adauga , cartofii, rosiile decojite si smantana.
Se potriveste gustul cu condimente.
La final se adauga 1 lingura de bors magic si patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu