Ingrediente:
500 g de carne tocata de vita
500 g carne tocata de porc mai grasa
150 ml apa minerala
150 ml apa minerala
putin bicarbonat
sare, piper, usturoi zdrobit
sare, piper, usturoi zdrobit
Tehnica prepararii:
Carnea tocata de vita se amesteca bine cu carnea tocata de porc. Se adauga apa minerala in care s-a stins in prealabil bicarbonatul, apoi se adauga si sare dupa gust, piper negru macinat si usturoi zdrobit (dupa gust, dupa cat dorim mititeii de condimentati). Se framanta tot amestecul timp de 15 minute.
Carnea tocata de vita se amesteca bine cu carnea tocata de porc. Se adauga apa minerala in care s-a stins in prealabil bicarbonatul, apoi se adauga si sare dupa gust, piper negru macinat si usturoi zdrobit (dupa gust, dupa cat dorim mititeii de condimentati). Se framanta tot amestecul timp de 15 minute.
Se prajesc mititeii pe gratarul bine incins si uns cu putin ulei.
Se servesc cu mustar sau mujdei de usturoi, ca si garnitura prefer cartofii prajiti.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu