RSS

miercuri, 13 iulie 2011

TOCANITA DE FASOLE ROSIE BOABE CU CARNE TOCATA DE VITEL

Ingrediente:
450 g fasole rosie boabe, 1 ceapa alba,2 catei de usturoi,150 ml ulei,  1 ardei rosu si 1 ardei verde, 150 g bacon afumat, 200 ml smantana,250g  carne tocata de vitel, 150 ml suc de rosii, sare si piper dupa gust.

Tehnica prepararii:
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in 150 ml ulei, se adauga usturoiul tocat marunt,  apoi se adauga ardeii taiati marunt, apoi se adauga sucul de rosii, apoi se adauga carnea de vitel tocata si se lasa sa fiarba bine.Dupa ce s-a fiert , se adauga baconul taiat fideluta , boabele de fasole rosie (care in prealabil a stat in apa la inmuiat 10-12 ore), se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte ,cu smantana deasupra .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu