RSS

miercuri, 13 iulie 2011

PASTE CARBONARA

Ingrediente:
Paste penne 250 g, kaizer afumat 300 g,100 ml ulei de masline,  smantana 150 g, 3 oua intregi, sare si piper dupa gust, 200 g sos alb, Bechamel,  parmezan ras.

Tehnica prepararii:
Pastele se fierb in apa cu sare, cca 10 minute, se scurg si se lasa la racit. 
Apoi se prepara sosul carbonara astfel: intr-o tigaie se pune la calit kaizerul in ulei de masline, se presara putina sare, cand s-a rumenit, se adauga peste el un sos facut din smantana amestecata cu ouale intregi si parmezanul ras, se lasa sa dea un clocot, se potriveste gustul cu sare si piper si la final se amesteca cu pastele fierte. Apoi, peste toata  compozitia se adauga un sos alb, Bechamel, se amesteca bine si se pudreaza putin piper deasupra(piper alb daca doriti sa pastrati culoarea alba la paste, sau piper negru daca doriti sa faceti putin contrast) . 
Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu