RSS

joi, 22 decembrie 2011

PASTE CU CARNE DE PORC SI SOS BRUN MARONIU

Ingrediente:
400 g pulpa de porc, 1 ceapa, 1 ardei rosu si 1 ardei galben, 2-3 catei de usturoi, 200 ml de bulion, 150 ml de ulei, paste penne 250 g


Tehnica prepararii:
Ceapa se curata, se spala si se pune la calit in 150 ml de ulei, se stinge cu putina apa, apoi se adauga ardeii taiati cubulete, se adauga si usturoiul taiat marunt, se lasa sa se inmoaie putin si apoi se adauga carnea de porc taiata in cuburi. Se completeaza si cu putina apa, se pune sare si piper dupa gust, si eventual putina vegeta.  Se lasa sa fiarba, apoi se adauga ciupercile taiate felii. Cand toate ingredientele sunt fierte, se face un sos brun maroniu (se caleste o lingura de faina si se adauga bulion pana devine un sos mai gros) care se incorporeaza in escalop. Se mai lasa sa dea un clocot.
La final, se amesteca cu pastele.Se servesc fierbinti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu