RSS

sâmbătă, 3 martie 2012

FARFALLE RAPIDISSIME

Ingrediente:
500 g paste farfalle, 200 g ciuperci, 200 g sunca de Praga, 200 g bacon afumat, 150 g brocolli , 200 g  de smantana dulce, 250 g cascaval pentru ornat, 3 rosii decojite , 1 vf lingurita de sare

Tehnica prepararii:
Pastele se pun la fiert, in apa rece cu sare si se fierb 8 minute.
Ciupercile se taie felii, baconul se taie cubulete, sunca de Praga se taie fidelute. Intr-o tigaie se pun la calit ciupercile cu baconul si sunca, apoi se adauga smantana, apoi se pun rosiile decojite si taiate marunt,se mai fierbe putin, se amesteca compozitia si cu brocolii (desfacut in prealabil in bucatele mici).
Se lasa sa dea un clocot.
Se serveste fierbinte, cu cascaval ras deasupra.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu